| All i need is music and love | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elena Von Esses
| Subiect: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:16 am | |
| I se paruse o idee buna sa mearga de nebuna prin padure , dar nu si la spiritul ei de orientare se cam pierduse.Purta o rochita alba de vara care se laga dupa gat si ii punea corpul in evidenta.Ajunse aproape de cascada.Zambi usor , dandu-si rochita jos si ramanand doar in costumul alb de baie cu niste floricele pe el.Sari in apa zambind si iesind apoi la suprafata.Ii era si asa cald si totusi se mai racorise cat de cat , dar se si plictisea singura pe acolo.Ofta stand la marginea cascadei si privindu-si atenta acea cicatrice ce ii dadea atat de multe amintiri incat se ura pur si simplu.Ofta , scuturandu-si capul , firele negre de par acoperindu-i chipul. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:23 am | |
| Fusese trimis sa investigheze anumite zone din padure unde se parea ca avusese loc o crima in urma cu o seara. Trebuia sa adune probe, sa le analizeze si tot asa dar ii pierise cheful. Era prea cald si il scotea din sarite; pur si simplu nu se putea concentra la nimic atunci cand era soare. Trecu pe langa o cascada si vazu pe cineva stand la marginea cascadei si ii lua cateva secunde sa o recunoasca. Zambi in coltul gurii, apropiindu-se de locul respectiv si isi baga mainile in sani. -Mai, mai, partenere. Nu pot sa cred ca dau peste tine. spuse sarcastic si rase scurt. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:26 am | |
| Era prea pierduta in ganduri si la inceput nu realiza ca nu era singura.Cand ii auzi vocea ironica se trezi din visare , ridicandu-se si mergand spre el zambindu-i. -Nu scapi tu asa usor de mine .Ce faci aici , partenere?intreba dandu-si suvitele de pe chip la o parte. Era constienta ca era uda si purta doar costumu de baie , dar nu ii prea pasa lucru asta , doar era Chase nu prea avea cum sa se ascunda de el.Il privi din cap pana-n picioare calma. -Nu tie cald asa?intreba curios si ducandu-si un deget sub barbie. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:28 am | |
| -Daca asta e un mod de a ma intreba daca vreau sa intru in apa, raspunsul e nu. zise asezandu-se in fund pe iarba si-si aprinse o tigara. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:30 am | |
| -De ce nu?intreba punandu-se in fata lui stand in genunchi. O dezamagise total , dar tot il facea ea sa intre in apa si de stia ca dupa va trebui sa fuga in toata padurea de el. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:32 am | |
| -Ca sa intrebi tu. spuse razand apoi mai lua un fum idn tigara iar cand sa il dea afara, il dadu chiar in fata Elenei. Vroia numai sa o enerveze. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:33 am | |
| Scoase limba la el enervata si sari din nou in apa.Va plati el pentru fumul ce il dadu in fata , dar spre norocul ei era obisnuita.Zambi iesind din nou pe margine si se puse la el in brate , mai exact se lipi de el udandu-l destul de tare si ii zambi inocenta. -Sigur nu vrei sa intri in apa?intreba chicotind incet. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:36 am | |
| Inchise pentru putin timp ochii apoi ii deschise uitandu-se urat la Elena. -Acum chiar nu mai vrau sa intru. spuse punandu-si mainile pe mijlocul ei. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:37 am | |
| Isi puse mainile pe dupa gatul sau scotand limba la el. -De ce nu?Deja esti ud ce mai conteaza?spuse dand usor din umeri si zambindu-i inocenta clipind des din gene. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:39 am | |
| -Nu ma convingi. zise razand si se lasa pe spate oftand. Era enervant soarele. Il stresa la culme si si-ar fi dorit sa fie oriunde altundeva decat acolo. Ar fi vrut sa fie la munte, numai sa fie temperaturi ceva mai scazute. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:40 am | |
| Statea deasupra lui privindu-l in ochi. -Haideeeeee te roooog te mai ud .spuse amenintatoare , trecandu-si un deget pe pieptul sau rugandu-l din priviri sa intre in apa. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:44 am | |
| Zambi in coltul gurii fara sa o priveasca si rase scurt. -Bine, bine. spuse dandu-si ochii peste cap. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:45 am | |
| -Greu esti de convins.spuse ridicandu-se de pe el scotand limba. Se aseza pe margine , stand cu picioarele in apa pierzandu-si sirul gandurilor.Se gandea la ceva inainte sa vina el , dar nu mai stia sigur la ce. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:48 am | |
| Isi puse telefonul pe iarba si sari in apa fara sa-si mai dea tricoul jos sau altceva. Inota pe sub apa iar in scurt timp iesi cu capul la suprafata. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:49 am | |
| Chicoti incet si ii zambi victorioasa.Reusi in sfarsit sa il faca sa intre in apa.Isi trecu degetele prin parul negru lung si ud pastrandu-si acel zambet pe chip. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:51 am | |
| Isi ciufuli usor parul apoi iesi din apa. Isi dadu tricoul jos lasandu-l pe iarba deoarece era prea ud si-l enerva. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:52 am | |
| Ii privi corpul , muscandu-si usor buzele.Mai bine ii daduse pace sa nu intre in apa.Privi in alta parte , zambind totusi si dand usor din picioare in apa plictisita. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:54 am | |
| Se aseza langa ea si se lasa un pic pe spate sprijinindu-se in coate. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 11:56 am | |
| Se intinse pe spate , ducandu-si din insticnt mana la locul unde era acea blestemata de cicatrice si privi cerul. -Si totusi ce cauti tu pe aici?intreba curioasa. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 12:04 pm | |
| -Aveam ceva treaba...e un nou caz legat de o crima. zise privind-o si vazu ca isi pusese mana pe o cicatrice. De unde ai cicatricea? o intreba direct. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 12:10 pm | |
| -Nu am ajuns la Hope of Sadness doar din cauza drogurile , era sa ajnug violata de catre fratele meu si cam asta este rezultatul.Asa am inceput oricum sa ma droghez sa mai scap de dureri si intr-o seara a intrat peste mine in camera si a incercat sa ma violeze pentru a nu stiu cata oara si lam omorat.Am ajuns pentru crima si depdendenta de droguri.spuse dand usor din umeri. Desi vorbea normal ca si cum ar fi ceva perfect normal , nu se simtea asa.Isi ura trecutul destul de tare.Isi inchise scurt ochii incercand pe cat posibil sa nu isi muste buzele sau ceva de genul.Nu mai vroia sa revada acea scena , o vazuse destul in cosmaruri. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 12:12 pm | |
| Isi ridica sprancenele ascultand-o cu atentie si parca nevenindu-i sa creada. -Scuze. N-am vrut sa-ti amintesc... spuse privind-o. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 12:13 pm | |
| -Nu-i nimic , hey fiecare are trecutul sau.Daca eram normala nu te intalneam si nu ajungeam aici.spuse dand din umeri zambindu-i calma apoi. | |
|
| |
Robin Chase von Essen
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 12:21 pm | |
| -Dar esti normala. spuse privind-o putin in ochi pret de cateva clipe apoi isi muta privirea in alta parte. | |
|
| |
Elena Von Esses
| Subiect: Re: All i need is music and love Lun Noi 21, 2011 12:22 pm | |
| -Normala?Ce om normal se drogheaza si isi omoara fratele?intreba ridicand o spranceana. Ea cu siguranta nu se credea normala , cel putin stia acest lucru chiar daca nu se comporta ca o nebuna. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: All i need is music and love | |
| |
|
| |
| All i need is music and love | |
|