Hope of sadness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hope of sadness

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

All you need is music , drugs and sex .

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kim Ji Jun

Kim Ji Jun

Data de inscriere : 16/11/2011

All you need is music , drugs and sex . Empty
MesajSubiect: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 7:37 am

Camera lui , mare , luminoasă , plină de hârtii mototolite şi haine împrăştiate peste tot şi diferite jucării de câini aruncate peste tot , era goală . La ora şase jumătate se plimba , mai bine zis fugea , cu Tao prin jurul căminului . Transpirat , fără tricou , intră în camera lui şi trânti uşa foarte zgomotos după care se trânti pe pat .
Tao lătră la el dar Kim nici nu - l mai auzi .
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

Data de inscriere : 15/11/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 7:53 am

Stau in pat in camera mea privind tavanul plictisita.Nu am somn deloc.Ma hotarasc sa ies din camera incercand sa fac ceva macar sa ma plimb pe holurii.Ies din camera intr-o rochita inflorata rosie simpla si niste sandalute rosi cu toc inchizand usa in urma mea.
Din camera care este situata chiar in fata camerei mele aud un latrat .Deschid usa incet si privesc un catel care probabil latra la stapanul lui care statea intins pe pat fara tricou.Stapanul se pare ca era chiar Kim.Nu l-am mai vazut niciodata dormind,nu este nimic este prima oara pentru orice.Si chiar nu stiam ca,camerele noastre sunt atat de apropiate.
-Hey tu!! zic catre catel zambind.
Ador cainii sunt animalele mele preferate.Ma las in genunchi in fata usi si incep sa bat din palme la catel privind din cand in cand cu,coada ochiului patul.Sper sa nu il fi deranjat pe Kim,bateam din palme incetisor daca dormea profund nu vroiam sa il scol.Cainele veni spre mine si incep sa il mangai pentru a numai latra el punandu-se cu botul pe labe,probabil si el incerca sa doarma.Ma apropi de pat aplecandu-ma soptindui lui Kim "Iubitule" vazand ca nu raspunde il sarut scurt pe buze.Inchid usa camerei lui,ma descalt si ma bag in pat langa el.
Sus In jos
http://halloweenacademy.my-rpg.com/
Kim Ji Jun

Kim Ji Jun

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 7:36 am

Tao nu mai lătra. Chestia asta, atât de importantă pentru mine, mă bucura idiotic de mult. Şoaptele care, probabil, erau imaginaţia mea cea obosită de la atât de puţin somn, nu m-au enervat. Părea o voce cunoscută de undeva, probabil de la şcoală . Zâmbi. O căldură ciudată venea vertiginos spre el , de undeva din stânga. Nu era Tao. Vru să deschidă ochii , dar îi strânse la loc.
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 7:40 am

Il lua in brate pe baiatul care inca dormea sau era pe cale sa atipeasca vrand sa o ia si pe ea somnul.Trase patura peste ei bagandu-se in el pentru a se incalzi.Catelul inca tacea probabil si pe el il lua somnul.
Sus In jos
Kim Ji Jun

Kim Ji Jun

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 7:53 am

Deschise ochii şi o văzu pe Park undeva lângă el . Zâmbi către ea, ridicându - se în capul oaselor. Somnoroasă , o ridcă şi pe ea, cu acelaşi zâmbet pe buze,
" Mă găseşti confortabil? " întrebă surâzând.
Tao se uită urât la el . Sigur i-ar fi plăcut să fi avut altă reacţie.
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 7:55 am

Cu ochii inchisi calma ajung sa ma vad deodata in capul oaselor alaturi de Kim si zambetul lui angelic.Ma frec putin cu pumnul la ochii raspunzandu-i la intrebare.
"Da chiar esti foarte confortabil si cald.Imi place!"zic zambinu-i strengareste si dulce.
Se pare ca si Tao se trezi uitandu-se la noi.
Sus In jos
Kim Ji Jun

Kim Ji Jun

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 8:00 am

Zâbise şi o sătrută pe frunte , continuând să zâmbească uşor către ea. Tot în cpaul oaselor fluieră la Tao , care se urcă lângă ei . Câinele sări pe pat şi se uită la cei doi .
" Chiar sunt aşa de confortabil ? " spuse pe un ton prin care nu putea fi dat nici un alt răspuns înafară de da .
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 8:04 am

Il sarut si eu pe obraz,continund sa ii zambesc si eu la randul meu.Incep sa mangai catelul uitandu-ma bland la el.
"Da,chiar esti."spun pe un ton dulce continund sa il mangai pe catel si zambind catre Kim.
Sus In jos
Kim Ji Jun

Kim Ji Jun

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 8:20 am

Râse, încet, către ea , jucându-se cu două fire din părul ei brunet. Se ridică brusc, dându-se jos din pat. Se ciufuli, uitându-se după cana de cafea. O luă de pe lângă pat.
" Vrei să te servesc cu ceva? " o întrebă zâmbind uşor , plecând , fâşâind blugii făcuţi, de către el , bermude.
Se uită dezorientat în bucătărie, neştiind unde a pus cafetiera azi-noapte. O găsi, lângă dulapul în care ţinea şi cafeaua şi zahărul. Singurele chestii neexpirate din apartamentul lui.
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 8:24 am

"Cred,ca o cafea este ok." zic zambind."Vin si eu acum."
Ma dau jos din pat urmandul tragandu-mi rochita mai jos deoarece se cam ridicase mototolind-o.Ma uit la el,parea putin dezorientat,nu zic nimic asezandu-ma pe un scaun de la masa din bucatarie uitandu-ma cu o mana in falca la Kim.
"Daca ai nevoie de ceva sa imi spui"zic vesela fiind oricand gata sa il ajut.
Sus In jos
Kim Ji Jun

Kim Ji Jun

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 8:30 am

Zâmbi, umplând două căni imense pnetur cafea. De fapt, acele căni imense erau doza lui obişnuită de cafea în fiecare zi. Turnă apa în cafetieră apoi pise cafeaua. Nu o făcut foarte tare, aşa cum îi plăcea lui. Scoase zahărul şi îl puse pe masă , în mijloc.
" Ăăă... Te descurci tu cu zahărul , nu ? N-o să dureze mult, vreo zece minute. "
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 8:39 am

"Sigur."
Ma ridic luand o lingurita mica si puse in fiecare cana cate 2 lingurii de zahar,ii placea potrivit de dulce.
"Este suficient?"zic pentru a fi sigura ca nu este doar pe placul meu.
Sus In jos
Kim Ji Jun

Kim Ji Jun

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 8:46 am

Zâmbi şi se jucă cu părul lui încâlcit şi ud. Îl bătea gândul să facă rapid un duş până să se termine cafeaua. Se ridcă de pe dulapul pe care se sprijinise.
" Te descurci dacă mă duc să fac un duş rapid de tot ? " întrebă zâmbind către ea , vrând să fie sigur că nu o deranjază nimic din ce face. Surâde, arătând dintr-un semn că e ok cu atât de mult zahăr.
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 10:07 am

Theenn…Ok!zic zambindui dulce sarutandu-l pe gura usor inainte sa iasa din bucatarie,nu ma deranja sa il astept.Si eu vroiam sa fac un dus insa puteam astepta poate dupa ce face el pot urma eu daca nu il deranjeaza,nu as fi indraznit sa zic sa facem dus impreuna deoarece sigur nu ar fi vrut.Stau inca pe scaun asteptand cafeaua sa se faca uitandu-ma in sus la Kim zambind care inca nu iesise din bucatarie.

Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: All you need is music , drugs and sex .   All you need is music , drugs and sex . Icon_minitimeMar Noi 22, 2011 9:09 am

OOC:am schimbat pe aici ca sa nu fie prea direct xDD
Sus In jos

All you need is music , drugs and sex .
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» All i need is music and love

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hope of sadness :: Camin :: Camere-
Mergi direct la: