Hope of sadness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hope of sadness

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

False Dawn

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Gi Beum.

Gi Beum.

Data de inscriere : 18/11/2011

False Dawn - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:24 am

Când îl auzi și îl simți în preajma ei, păstră o tăcere parcă mortală preț de câteva clipe bune. Vroia să răspundă, dar în același timp nu. O cuprinse un sentiment ciudat, ce nu putea descrie mai exact în cuvinte.
- Nu. răspunse scurt și simplu, nevrând să-l privească, așa că-și îndreptă toată atenția la câțiva porumbei ce se aflau la câțiva pași de ea.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

Data de inscriere : 16/11/2011

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:32 am

Stateam lipita de perete.Am dat cu pumnul in pamant si mi'am sters lacriminile.OO la naiba nu mai suport
"-Doamnee de ce ma urasti?La naiba cu viata asta!
Dupa vro 3 ani parca simt nevoia sa ma droghez din nou.Ma gandeam sa plec si sa ma duc sa imi cumpar niste droguri...daca nu m'as multumii si cu un joint.Dar totusi....ceva ma tine in loc,dar nu stiu ce.Nu mai stau mult si chiar o sa fac asta
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

Data de inscriere : 14/11/2011
Localizare : In your pants! :P

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:34 am

- Esti suparata pe mine nu-i asa?, murmura el mai mult stins auzind raspunsul fetei si reactia ei. Ofta prelung privind si el in alta parte.
Sus In jos
Gi Beum.

Gi Beum.

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:41 am

Când îl auzi, își lăsă treptat privirea în pământ, strângând ușor în pumn materialul bluzei pe care-o purta.
- Nu știu.. murmură Gi, inspirând adânc aer în piept. Ce a fost toată acea scenă? Eu sunt de vină pentru toate? adăugă tânără, întorcându-se ușor și-l privi fix în ochi.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:45 am

M'am ridicat si mi'am pus geanta pe umar.Ma duc spre iesire ,cu gandul sa merg pentru a ma droga.Chiar vroiam sa fac asta.Eram sigura de asta.Am iesit si am auzit'o pe fata
"-Iti raspund eu la intrebare.E doar o faza de a mea?Ai inteles?Nu esti devina cu nimic.Ne mai vedem noi guys ma duc sa imi petrec si eu timpul cu un joint sau droguri,spun eu scotand limba la cei doi.
Le'am facut cu mana in timp ce m'am aranjat putin.Ma pregateam sa plec de acolo,sa scap si sa ii las pe ei doi singuri
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:48 am

- Hey!, striga brunetul chiar revoltat si se ridica brusc de pe banca. Imi poate explica si mie cineva ce e cu tine?, o privi incruntat pe Reira clatinand usor din cap. Ce sunt cu toate fazele astea? Iar ea nu este de vina cu nimic ok? Nu o pune la mijloc...
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:52 am

Ma uitam serioasa la Seung Ri care era din ce in ce mai nervos.Nu imi pasa de fata si chiar nu o amesttecam in asta
"-Stii,chiar nu o amestec in asta.I'am zis ca nu a facut nimic.Si ce faze?,intreb eu putin cam mirata
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 9:58 am

- Nu te face ca nu stii! Ce e cu comportamentul tau?, spuse chiar deranjat de toate chestiile. Ce tot plangi? Ce tot atata tam tam? Sa stii ca sunt satul de faze dintrastea...te credeam altfel!, clatina din cap plecand nervos de acolo si se indrepta spre scoala.
Sus In jos
Gi Beum.

Gi Beum.

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:05 am

Gi tăcu din gură și se încruntă ușor când auzi toate acelea, regretând faptul că-l întrebase pe Seung Ri. Se ridică încet de pe bancă, aranjându-și mai bine rucsacul în spate și se îndepărtă încet-încet de acel loc, nevrând să mai cauzeze și alte probleme.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:07 am

Ma duc nervoasa dupa el.Seung Ri intra in baia de la baieti.Hey....eu voi intra nu ma intereseaza de asta.Mereu am fost nepasatoare
"-Stii ceva?Tam tam'ul asta e pentru mine,pentru tine logic.E prostia de gelozie stii.Cum de stii ca am plans?Eu de obicei plang de nervi.Daca te'ai enervat de la faza cu droguri ...pai nu am ce face.In alta ordine de idei,ma credeai astefel pentru ca m'am comportat astfel.Mereu am fost draguta,dar am vazut ca degeaba.Doar ca tin la tine am facut asta dar nu a iesit nimic,nu tii la mine am inteles.De ce as mai continua?Sa sufar din dragoste,nu mai vreau.Daia si devin asa,ascund tot ce simt in spatele acestui comportament,dar nu ai cum sa iti dai seama.Niciodata nu ti'ai dat seama de asta.Daca te compoti frumos nu te place,daca te comporti urat nu,sunt cam derutata,atunci cum?,spun eu rezemandu'ma de pragul usii
Stateam pe pragul usii cu mainile si cu capul rezemat.Ma uitam la Seung Ri care era nervos prin oglinda.A fost tot ce avea pe suflet.
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:13 am

- Mi-am dat seama ca ai plans dupa ochii tai, daca nu-mi pasa de tine mai vorbeam cu tine? Te mai ajutam cand ai lesinat in camera la mine? Imi mai pasa de tine? Puteam sa te las sa te duci sa te droghezi...dar nu! Ca eu tot timpul trebuie sa fac pe baiatul dragut cu toata lumea..., gelozie? Pentru ce? Ca stau cu alta fata de vorba? Da..., multumesc!, dadu ochii peste cap iesind din baie si isi baga mainile in buzunar foarte nervos.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:24 am

Am dat ochii peste cap.Am alergat dupa el si l'am prins de mana uitandu'ma la el in ochi putin cam nervoasa
"-Sa faci pe baiatul dragut?Faci asta pentru ca esti .Intelege ca tin la tine si nu stiu cum sa ma comport.Nu mi'ai aratat in nici un fel ca tii la mine.Si cand zic tii ma refer adica as vrea sa fiu cu tine mai mereu.Crezi ca eu vreau sa te ranesc,dar nu vreau asta.Ti'am zis ce simt,oare ce se va intampla in continuare?,spun eu nervoasa
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:29 am

- Ma poti lasa sa plec? Chiar nu vreau sa vorbesc despre asta acum, bine?, spuse el rece zmuncindu-se din mainile ei apoi se indrepta spre camera lui din camin. Era nervos si cand era, devenea violent. Asa ca mai bine pleca de acolo sa nu faca vreo prostie.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:35 am

L'am lasat sa plece,nu mai aveam chef de nimic.Nici macar de droguri nu mai imi ardea mie acum.M'am aranjat putin si m'am dus usor spre camera mea din camin.Camera lui Seung Ri era langa a mea.Chiar imi doream sa nu mai fie nervos si sa vina la mine sa vorbim.Mi'am pus muzica pentru a ma calma.Am inceput cu ceva mai sad "Avril Lavigne-When you're gone".Stateam intinsa in pat cu soricelul meu de plus in mana si ma uitam pe pereti.Ma gandeam la tot ce s'a intamplat,dar nu puteam scoate vreo concluzie
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:45 am

Privi pe geam cu ochii sai mari si goi, care in momentul de fata numai exprimau nimic. Era satul. Isi puse castile de la mp3 in urechi si cu muzica la maxim, incepu a desena pe un caiet mic.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:49 am

Stateam intinsa in pat dar acum pentru mine viata mea nu mai conta absolut nimic.Ce rost mai aveam sa traiesc?Am pierdut ce iubeam.E si vina mea,chiar mai rau dar totusi nu imi pare rau nici un moment deoarece i'am spus ce simteam.Acum nimic nu va mai decurge de la sine,asta este acum
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 10:57 am

Asculta muzica in continuare fara sa schiteze vreun gest, vreo miscare. Inchise la un momentdat ochii, oftand prelung.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeSam Noi 19, 2011 11:05 am

Am oftat lung.Eram nervoasa,inca nu ma calmesem.In fata mea aveam un pahar cu apa.L'am luat l'am aruncat in perete de nervi si iar mi'au curs cateva lacrimi
"-Doamne...ma urasc!!!
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeDum Noi 20, 2011 11:26 am

Nu auzi nimic din cauza castilor si cu muzica data la maxim. Ofta din toti ranunchii fara sa scoata vreun sunet.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitimeLun Noi 21, 2011 5:46 am

Picaturile de apa curgeau pe perete asemenea lacrimilor mele care curgeau siroi pe obraz.De ce nimeni nu ma intelege cand e vorab de iubit?De ce nu ma intelege xa il iubesc?Ce intrebari fara raspuns.M'am dus usor langa perete,am dat cu pumnul iar dupa m'am lasat pe el.Ma voi duce sa fac o baie.Tipic,sper sa nnu fie cum nu imi doresc eu.Sa vrea Seung Ri sa vina sa vorbeasca cu mine cand sunt eu in dus.Nu as uita niciodata faza asta,ar fi jenanta dar intr'un fel amuzanta.Nu doream decat sa ma relaxez...dar nu stiam cum
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: False Dawn   False Dawn - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

False Dawn
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hope of sadness :: Academy :: Detentie-
Mergi direct la: