| False Dawn | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Seung Ri
Mesaje : 45 Data de inscriere : 14/11/2011 Localizare : In your pants! :P
| Subiect: False Dawn Vin Noi 18, 2011 11:05 am | |
| Ora 15:13
Seung Ri mergea pe coridoare foarte linistit cu mainile in buzunar indreptandu-se cu pasi lentri catre sala de detentie. Iar ajunse acolo. Nu era o noutate pentru el. Frecventa des asta. Deschise usa inchizand-o dupa el apoi privi clasa. Era goala. Ridica scurt din umeri punand ghiozdanul in prima banca si se aseza la catedra cu picioarele pe masa si cu castile de la mp3 in urechi.
| |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 11:11 am | |
| Era tocmai ziua sa nepotrivită. Gi își îndreptă, practic își târâ pașii către sala de detenție. Mai fusese de câteva ori prin locul acesta, dar se resemna de fiecare dată. Nu avea ieșiri ieșite din comun cum ar fi să înjure pe oricine îi apărea în cale, doar își văzu liniștită de treburile ei. Cum ajunse în dreptul ușii, apăsă ușor pe clanță și pătrunse înăuntru. După câteva secunde în care ochii săi cafenii aveau să cerceteze întreaga încăpere, observa că nu era singură. Individul era extrem de relaxat, ca și dânsa de-altfel. Nu vroia să-l deranjeze din clipele sale profunde, așa că păși parcă neobservată printre bănci, așezându-se fix în fundul clasei, în ultima bancă. | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 11:18 am | |
| Brunetul zambi in contul gurii privind pe fata ce tocmai intra pe usa. Scoase castile din urechi si se apropie cu pasi marunti de aceasta. - Buna, o saluta el politicos privind-o cu ochi mari si negrii. | |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 11:23 am | |
| Cum se așeză pe scaun, își scoase din rucsacul său un caiețel și un pix. Cu siguranță nu avea să stea degeaba în acea încăpere, dar când să se apuce de schițat câte ceva, acel tânăr tocmai era în fața ei. - Uhm.. bună. îl salută la rândul ei, privindu-l pentru câteva secunde atentă în ochii negri, în timp ce strânse pixul în mâna sa dreaptă. | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 11:40 am | |
| - Seung Ri!, se prezenta aceasta in cele din urma intinzand mana cu un zambet larg pe chip. Isi ciufuli apoi parul intr-un mod amuzant asezandu-se langa ea privind acea schita care tocmai o incepuse. Ti-a iesit dragut... | |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 11:45 am | |
| Parcă totul se petrecuse din senin iar dânsa nu-și dădu seama când și cum. Dar indiferent de circumstanțe, avea să facă acel joc căci oricum erau doar ei doi, închiși între patru pereți pentru câteva ore de pedeapsă. Întinse cu o mică reținere mâna către el, străngând-o cu delicatețe, în semn de prietenie. - Gi, Gi Beum. se prezentă pe un ton destul de plăcut apoi își retrase rapid dar la fel de finuț mâna, luându-și iar pixul în mână. Remarcă și următoarea frază a brunetului iar atunci, își arcui subtil colțurile buzelor într-un zâmbet mic, ce aproape-l puteai observa. Mulțumesc, dar e ceva nesemnificativ, căci.. e doar o schiță. | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 11:54 am | |
| - Oricum e frumos, adauga brunetul ridicandu-se brusc de pe scaun si se indrepta spre iesire pentru a vedea daca vine vreun profesor. Nu veni nimeni. Se pare ca ramase doar ei doi. Numai vine nimeni din cate vad... | |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:02 pm | |
| Gi tresări atunci când tânărul se ridică brusc de lângă ea, dar n-o deranja. Acum se întinse mai bine cu mâinile pe bancă și începu să deseneze în tihnă. Mâna îi alunecă ușor pe suprafața foii, aducând la viața diferite personaje ce în mintea ei trăiau de ceva vreme. Când îi auzi ultima frază, lăsa pixul jos și privi lung către desenul său. - Nu mai vine nimeni... repetă mai mult șoptit tânăra, strângând apoi caietul la pieptul ei. Îl privi pe Seung Ri discret cu coada ochiului apoi închise caietul și-l așeză pe ghiozdan. | |
|
| |
Reira Serizawa
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:06 pm | |
| Ma indreptam cu repeziciune spre detentie.Nu stiam cine va fi acolo,dar nu eram stresata.Aproape ajunsesem.M'am oprit o clipa pentru a respira si pentru a'mi aranja fustita.Am observat ca usa era deschisa.Cred ca eram singura.Am intrat usor si am facut niste ochi mari cand l'am vazut pe Seung Ri acolo.Cu el mai era o fata care desena.Mi'am aruncat geanta pe masa si m'am asezat pe catedra,avand grija la fusta "-Asa se pare ca am companie.Buna Seung Ri si buna si tie,spun eu facand cu mana frumos.Ce cautati voi doi aici?OO dragule ce ai mai facut de data asta?,spun eu chicotind Ma uitam atenta la amandoi.Zambeam pervers,nu stiam ce se intampla intre ei doi,dar aveam senzatia ca nimic.Asta e,sper sa nu ma insel.Inca zambeam,vroiam doar sa scap de aici mai repede cu putinta.Deja incepea sa ma streseze acest loc | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:11 pm | |
| - Salut si tie Reira, facu el din mana si zambi usor proptindu-si apoi coatele pe pervazul geamului privind cu ochi mari cerul parca pictat. Clipi de cateva ori fara sa mai zica nimic apoi. | |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:16 pm | |
| Nici bine nu răsuflă, căci în a doua secundă mai apăru cineva în clasă, dar nu o deranja absolut deloc. Îi privi pe cei doi cu ochii săi mari și de un negru profund, salutând-o pe noua venită cât mai discret cu putință căci în acel moment nu simțea nevoia să iasă în evidență cu ceva. Își trase rucsacul mai aproape de dânsa, punându-și palmele și chipul albicios peste el, studiindu-i pe fiecare în parte, în legea ei. | |
|
| |
Reira Serizawa
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:19 pm | |
| Da,tipic....ma rog....M'am dat usor jos de pe catedra,imi caut in geanta si imi scot mp3.Imi pun o melodie de'a lui TaeYang. "-Mdaa...ce plictiseala.Eu voi sta aici si nu voi deranja.Ignorati'ma,spun eu zambind fals Am ras in sinea mea.Daca ii deranjasem....puteau sa continue,sa se prefaca ca nu exist.Nu stiam daca e adevarat dar nici nu vroiam sa aflu.Ceea ce vroiam e sa ies din infernul asta iar dupa asta sa beau o cafea | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:25 pm | |
| Se indrepta catre Reira cu mainile in buzunar privind-o cu un zambet micut pe buze. Stia ca nu il auzea asa ca ii scoase usor casca si ii sopti la ureche: - S-a intamplat ceva? o intreba brunetul pe un ton calm. | |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:27 pm | |
| Gi însă tăcu în continuare căci nu dorea să deranjeze în acel moment. Zâmbea subtil și începu să se joace cu un breloc, unul de pluș de la rucsacul ei, în timp ce-și aruncă privirea către fereastra, spre cerul senin. | |
|
| |
Reira Serizawa
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:32 pm | |
| Cineva imi dadu casca jos din ureche.Era Seung Ri.M'am uitat ciudat la el si am zambind usor.E bine ca a intrebat de dispozitia mea.....minunat "-Da,totul este PERFECT.De ce intrebi ??,intreb eu la fel de curioasa ca el Se putea vedea ca nu eram inregula.Totusi,eram la detentie si nu aveam ce face.Tot ce imi venea prin minte e ce voi face dupa asta | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:36 pm | |
| - Nu stiu, ridica scurt din umeri indepartandu-se usor de ea. Te vad mai nervoasa?, spuse calm indreptandu-se spre iesirea din clasa. Mergem afara?, o privi pe Gi cu coada ochiului. | |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:40 pm | |
| Începu a-și plimba privirea cafenie prin încăpere, cercetând absolut orice detaliu. Coborâ treptat către tabla apoi asupra lui Seung Ri când îi auzi întrebarea. Pentru câteva secunde o privi și pe cealaltă fată, apoi aprobă scurt din cap. - Sigur. îi răspunse calmă și liniștită, ridicându-se ușor din bancă. După ce-și așeză rucsacul pe umăr, înaintă cu pași mărunți și înceți către brunet. | |
|
| |
Reira Serizawa
| Subiect: Re: False Dawn Vin Noi 18, 2011 12:55 pm | |
| Era din ce in ce mai nervoasa.Wow chiar ma ajutase cu ceva.Ma enerva si mai rau decat eram pana acum "-Mersii...pentru nimic!!,strig eu nervoasa M'am dus usor pana la geam.Natura ma scapa mereu de nervi.Asta este acum,va trebui sa mai traiesc putin aici.Nu imi placea sa ma impung cu Seung Ri dar....asta este acum.Vremurile disperate ceri masuuri disperate | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Sam Noi 19, 2011 3:56 am | |
| - Care este problema pana la urma?, ridica el o spranceana la reactia ei. Daca vrei, poti sa vii si tu...nu am nimic impotriva, ridica scurt din umeri. Deci, vii? | |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Sam Noi 19, 2011 6:39 am | |
| Pentru o clipă, Gi se opri în loc când o auzi pe cealaltă fată țipând. Dintr-un oarecare motiv, se simți vinovată pentru comportamentul tipei așa că-și subția ușor buzele și o luă înainte, vrând să-i lase pe cei doi în legea lor. Își aranjă rucsacul mai bine pe umeri și începu a înainta pe holul lung și răcoros cu pași repezi, dar mici. | |
|
| |
Reira Serizawa
| Subiect: Re: False Dawn Sam Noi 19, 2011 8:00 am | |
| Ma enerva din ce in ce mai rau.Mai inainte o chemi pe fata aceea si acum cand sunt nervoasa ma cheama si pe mine....o da deisgur "-Nu mersi nu vreau sa va stric buna dispozitie...sau sa va incomodez ,spun eu ironica Zambeam fals la el.Asta este acum...nu mai pot zice nimic la reactia lui.Nu isi va da nicioada seama de nimic.M'am pus pe catedra si ma uitam pe geam | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Sam Noi 19, 2011 8:53 am | |
| - Treaba ta, sa stii ca nu ti-am facut nimic sa urli in halul asta la mine, nu sunt vinovat cu nimic, isi dadu ochii peste cap si o urma pe Gi iesind din incapere trantind usa dupa el. | |
|
| |
Gi Beum.
| Subiect: Re: False Dawn Sam Noi 19, 2011 8:57 am | |
| Fata deja ajunse afară, așezându-se între timp pe o băncuță din fața clădirii. Își lăsă rucsacul lângă dânsa și rămase la fel de tăcută ca până acum, nu-și întoarse deloc privirea nici într-o parte nici într-alta. | |
|
| |
Reira Serizawa
| Subiect: Re: False Dawn Sam Noi 19, 2011 9:13 am | |
| Eram foarte nervoasa,eram geloasa cred.Nu stiam cum sa ma descarc asa ca m'am ridicat m'am dus langa perete,m'am lipit de el in timp ce lacrimile imi curgeau pe obrazi.Am scos o injuratura printre dinti.Urasc ca trebuia sa ma descarc.Urasc sa fiu nervoasa deoarece plang....si nu vroiam asta "-La naiba cu asta,spun eu stresata | |
|
| |
Seung Ri
| Subiect: Re: False Dawn Sam Noi 19, 2011 9:17 am | |
| - S-a intamplat ceva? o intreba brunetul pe Gi venind langa ea. Ofta prelung trecandu-si apoi o mana prin par fara sa mai zica nimic. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: False Dawn | |
| |
|
| |
| False Dawn | |
|