Hope of sadness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hope of sadness

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Plant your memories

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Jo Min Hee

Jo Min Hee

Data de inscriere : 14/11/2011

Plant your memories Empty
MesajSubiect: Plant your memories   Plant your memories Icon_minitimeMier Noi 16, 2011 9:12 am

Era curioasa sa vada cum arata cantina caminului, deci dupa ce intreba cativa elevi mai mari intelesese si ea unde se afla. Nu doar curiozitatea era singurul motiv, ii era foame si stia ca mai e pana la pranz, asa ca avea sa roage o bucatareasa, sau pe altcineva, sa-i faca macar un sandwich, daca nu era nimeni, isi facea si singura. Din cate intelesese cantina era la etajul unu, asa ca a trebuit sa coboare scari, nu sa urce, deoarece invata la 2. Deschise usa foarte incet si intra inauntru, nu era nimeni si sala aceea chiar era uriasa, acolo se putea organiza un bal sau altceva mai interesant.
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

Data de inscriere : 15/11/2011
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Plant your memories   Plant your memories Icon_minitimeMier Noi 16, 2011 9:57 am

Era in cantina era locul gol si ei ii era foame.Cauta prin toate dulapurile ceva de mancare sau macar niste ingrediente pentru a isi face macar un sandwich.Gasi niste feli de paine,unt dar restul era in ceata.Era o camera imensa deci este normal sa ii fie greu sa gaseasca cateva ingrediente.Insa continui sa caute,cand din gresela deschizand un dulap o oala cazu pe jos facand o zarva imensa.
"Upss"
Sus In jos
http://halloweenacademy.my-rpg.com/
Jo Min Hee

Jo Min Hee

MesajSubiect: Re: Plant your memories   Plant your memories Icon_minitimeMier Noi 16, 2011 10:37 am

Auzi zogomotul si tresari imediat, se speria foarte repede, pasi incet, acum mai era putin si se credea in filmele de groaza, dar era zi afara si probabil era o bucatareasa sau altcineva.
-Buna?! intreba, mai mult din greseala.
-E cineva aici, m-a trimis domnul director sa fac o comanda! a spus putin mai tare pentru a fi auzita, dar fiind o incapere mare avea putin ecou.
Da, ce minciuna buna, okei, spera sa mearga si sa primeasca mancare pe gratis, chiar daca avea sa o incurce mai apoi, ce conta cat timp manca? O zi, doua la detentie apoi iesea vie de acolo, spera ca doar asta avea sa i se intample.
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: Plant your memories   Plant your memories Icon_minitimeJoi Noi 17, 2011 7:52 am

Aud o voce si ies de dupa tejghea uitandu-ma in fata mea.
-Buna!! spun facandui cu mana vesesela.
Ma indrept catre ea zambind.
Sus In jos
Jo Min Hee

Jo Min Hee

MesajSubiect: Re: Plant your memories   Plant your memories Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 6:56 am

Rasufga usurata cand o vazu pe fata, nici macar o fantoma? Nimic? Ah, asta era bine, deci nu avea sa fie atacata de zombii sau alte creaturi.
-Salut! spuse vesela la randul ei facandu-i semn cu mana fetei.
Sus In jos
Park MinYoung

Park MinYoung

MesajSubiect: Re: Plant your memories   Plant your memories Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 7:52 am

Ma bucur ca am intalnit pe cineva pe aici locul acesta este asa ciudat....nu imi place deloc.
Urasc ca prietenii mau lasat pentru ca....sunt "nebuna" ca am omorat un idiot.In fine.
Merg spre ea intinzandu-i mana.
-MinYoung incantata.zic zambind.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Plant your memories   Plant your memories Icon_minitime

Sus In jos

Plant your memories
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum