Hope of sadness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hope of sadness

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Boring....

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Reira Serizawa

Reira Serizawa

Data de inscriere : 16/11/2011

Boring.... Empty
MesajSubiect: Boring....   Boring.... Icon_minitimeMier Noi 16, 2011 8:24 am

Ajunsesem mai repede la scoala si nu am avut ce face.Asteptam un coleg ceva,o colega ceva.Ma gandeam ca as prefera un coleg pentru ca viata mea romantica nu a inceput prea bine.Am zambind larg.Era plictisitor singur....imi venea sa ma dau cu capul de banca.Am inceput sa ma plimb de mila.Nu imi venea sa cred ca nimeni nu venea putin mai devreme.M'am dus la tabla,am luat un marcar si am inceput sa desenez in timp ce cantam incet,pentru a nu atrage atentia.Mi s'a spus de multe ori ca am o voce superba.Imi placea sa cant.Acum ma simteam in largul meu,chiar daca eram singura in aceea clasa si pe holuri nu era picior de om
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

Data de inscriere : 14/11/2011
Localizare : In your pants! :P

Boring.... Empty
MesajSubiect: Re: Boring....   Boring.... Icon_minitimeMier Noi 16, 2011 11:25 am

Seung Ri venea si el cu pasi lenti spre clasa, cu ghiozdanul in spate si cu castile de mp3 in urechi. Intra in incapere fara sa observe fata de la tabla, trantindu-si ghiozdanul in ultima banca. Isi propti coatele pe pervazul geamului, privind cerul si ascultand muzica.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

Boring.... Empty
MesajSubiect: Re: Boring....   Boring.... Icon_minitimeMier Noi 16, 2011 11:30 am

Am tresarit cand am vazut ca un baiat aparu in clasa.Un fior m'a cuprins.Am cantat....m'a auzit... doamne....e bine asculta muzica.Era cam somnoros...nici nu m'a observat.Sa ii atrag atentia oare?M'am intors pe calcaie usor in timp ce fustita se invartea dragut.Mergeam cu pasi marunti dar in acelasi timp calculati.Am ajuns in dreptul bancii lui si am inceput sa plimb mana prin fata lui....poate ii era rau
"-Hmm....buna....esti ok?,spun eu putin panichata
Sus In jos
Seung Ri

Seung Ri

Data de inscriere : 14/11/2011
Localizare : In your pants! :P

Boring.... Empty
MesajSubiect: Re: Boring....   Boring.... Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 9:48 am

- Da, sunt bine, aproba scurt din cap scotatandu-si o casa pentru a o auzi. O privi cateva clipe apoi isi muta privirea afara, spre cer si ofta usor.
Sus In jos
Reira Serizawa

Reira Serizawa

Boring.... Empty
MesajSubiect: Re: Boring....   Boring.... Icon_minitimeVin Noi 18, 2011 9:55 am

Am auzit oftatul baiatului,oare chiar era bine??M'am pus pe scaun din fata bancii lui si l'am privit
"-Hey sigur esti bine?Ori nu esti bine....ori oftezi din cauza scolii.Apropo,eu sunt Reira,spun eu in timp ce intind mana si zambesc
Sus In jos
Continut sponsorizat

Boring.... Empty
MesajSubiect: Re: Boring....   Boring.... Icon_minitime

Sus In jos

Boring....
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hope of sadness :: Academy :: Clase-
Mergi direct la: