Hope of sadness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hope of sadness

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

This is my new live<3

In jos 
AutorMesaj
Reira Serizawa

Reira Serizawa

Data de inscriere : 16/11/2011

This is my new live<3 Empty
MesajSubiect: This is my new live<3   This is my new live<3 Icon_minitimeMier Noi 16, 2011 8:02 am

Aveam chef de nebunii.Nu puteam sta inchisa in acest loc pentru totdeauna.Adolescentii merg in cluburi,se distreaza,se indragostesc...dar eu stau aici inchisa,fara sa cunosc pe cineva.Acest institut,avea o scara pe unde puteam urca pe acoperis.M'am dus incet spre ea,fara ca cineva sa ma vada.Am urcat usor scarile si am inchis dupa mine un geam un pic mai mare.Toata lumea avea loc sa intre pe acolo.Intrarea era destul de mare.M'am scuturat un pic.Era vara dar totusi adierea vantului imi deranja parul.M'am intins pe acoperis si ma uitam la soare in timp ce zambeam si imi reaminteam viata pe care am avut'o pana acum.O viata trista,acum sunt aici pentru ca...odata si odata trebuia sa imi i'au pedeapsa.Era totul din vina mea,am fost inconstienta si acum am ajuns in locul acesta nu tocmai frumos.O lacrima rebela imi cazu usor pe obraz dar mi'am sters'o foarte repede.Nu doream sa plang pentru ca totul este numai din vina mea si nimeni altcineva nu este devina.cu cate am pe cap...totusi am zambind larg si am continuat sa ma uit la soare.
Sus In jos

This is my new live<3
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hope of sadness :: Academy :: Acoperis-
Mergi direct la: