Park MinYoung
| Subiect: Park Min-Young Mier Noi 16, 2011 6:41 am | |
| Nume intreg:Park Min-YoungPorecla:Miny Varsta:18 Orientare sexuala:Heterosexuala
Cazier:Crima Ce ii place:Adora dulciuriile,sa citeasca,sa cante la pian si voce deoarece are o voce extraordinara,fructele,hainele,sa fie model,copii(cumintii),plimbarile pe plaja,vacantele,ploaia,ingheata,sa doarma,sa se uite la TV,sa faca lumea sa rada,,muzica este viata ei,sa fie admirata si linistea. Ce nu-i place:Sa fie stresata,cei,care se enerveaza foarte repede ii considera stresantii,ca cineva sa se ia de prietenii ei,sa fie mintita,sa isi bata cineva joc de ea,increzutii.
Personalitate:O fata foarte nebuna insa in sensul bun ii place distractia,prezentarile de moda,sa faca cumparaturii.Este foarte sincera si deschisa,amuzanta,copilaroasa si foarte de incredere,Cand o enerveaza cineva tipa in toate partile insa nu isi da nervii pe cei care nu au nicio vina,este corecta.Chiar daca se enerveaza foarte rau pe acea persoasa nu este disperata sa tipe foarte tare si origil la el si este o persoana pasnica.Cateodata cand place pe cineva este mai timida.Ea este si perversa. Rude:Park Lee-tata Park Sunny [b]Scurt istoric:Nascuta in Coreea de Sud,Min Young de mica prezenta moda si pentru copii aparand si in unele reclame.A avut o viata frumoasa pana cand in urma cu,ceva timp dupa o prezentare un om din public se afla in cabina ei incercand sa o violeze.Min Young la atacat cu unul dintre cutitele de croitorie infiganduil fix in inima acesta murind pe loc.Si asa Min Young a ajuns fotomodelul nebun. Isi adora prietenii avand mereu grija de ei....ok sau doar o parte din ei pentru ca multii au lasat-o balta cand au aflat de accident pentru ca o cred o ucigasa insa ei nu stiu ca a fost autoaparare,prietenii falsii. Inca ii place sa fie pe scena si ar vrea sa fie din nou. Ii place si sa cante luand lectii si de canto si avand cateva albume.Chiar daca este sau a fost un fotomodel si o cantareata nu se lauda si nu este fitoasa ca multii adolescentii populari. Adora sa faca oamenii sa rada si scena este viata ei. /b] | |
|